SOP-Metal har lanserat en ny webbplats – nu finns vi också på sociala mediekanaler!

SOP-Metal har lanserat en ny webbplats – nu finns vi också på sociala mediekanaler!
02.02.2018 | 

SOP-Metal har lanserat en ny webbplats som är utformad för att betjäna alla som behöver underleverantörstjänster.

Med vår nya webbplats har vi strävat efter att visa alla våra produkter och tjänster på ett lättillgängligt sätt, trots att vårt omfattande produkt- och serviceutbud ledde till utmaningar när webbplatsen utformades.

Vår nya webbplats lyfter fram vår expertis som underleverantör till el- och energibranschen, och ger information om våra underleverantörs- och monteringstjänster samt våra egna produkter. Vi lägger även tonvikten på vårt materialkunnande, särskilt när det kommer till koppar, aluminium och rostfritt stål.

Förutom att presentera våra produkter och tjänster har vi också fokuserat på att göra det så enkelt som möjligt för er att hitta våra kontaktuppgifter och kontakta oss. Den nya webbplatsen designades och skapades av Emotion Design.

 

Ni kan även följa SOP-Metal på sociala medier och i nyhetsbrevet

Vi bestämde oss för att bli mer aktiva på den nya webbplatsen. Vi har därför tre olika innehållskategorier på den nya webbplatsen: nyheter, blogg och case. Vårt nya nyhetsbrev som kommer att publiceras med några månaders mellanrum kommer att hålla er uppdaterade genom att erbjuda en sammanfattning av vårt senaste innehåll.

Vårt måla är att använda dessa kanaler för att erbjuda intressant innehåll till alla som är intresserade av underleverantörer inom metallbranschen. Ni får också information om olika tillverkningsmaterial, som koppar, aluminium och rostfritt stål.

Vi har också öppnat konton på följande sociala medier: LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram! Ni kan prenumerera på vårt nyhetsbrev längst ner på sidan.

Got it!
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info about EU Cookie Law