Hitachi Energy

“Yhteistyö on meille tärkeää”

Anne Viitanen, SCM Manager ja Jarmo Rintala, Planning & Fulfilment Manager, Hitachi Energy

Slide

Hitachi Energyn ja SOP-Metalin
yhteistyö on jatkunut vuosia.

Hitachi Energy on globaali teknologiajohtaja, joka edistää kestävää energiatulevaisuutta. Suomessa Hitachi Energy valmistaa, suunnittelee, toimittaa ja kunnossapitää muuntajia ja reaktoreita, sähköverkon hallinnan ohjaus-, automaatio- ja valvontajärjestelmiä ja -projekteja sekä siirto- ja jakeluverkon ratkaisuja, kuten sähköasemakokonaisuuksia energia- ja sähköyhtiöille, teollisuuteen, liikenteeseen ja infrastruktuurikohteisiin.

Vaasan-erikoismuuntajatehtaalla valmistetaan erikoismuuntajia vaativiin käyttökohteisiin, kuten tuulivoimapuistoihin maalle ja merelle.

”Arvostamme toimivaa yhteistyötä, joustavuutta, laatua ja toimitusvarmuutta.”

Mitä Hitachi Energy odottaa yleisesti toimittajiltaan?

– Arvostamme toimivaa yhteistyötä, joustavuutta, laatua ja toimitusvarmuutta. Lisäksi odotamme yhteistyökumppaneidemme toimivan kestävän kehityksen mukaisesti ja tukevan Hitachi Energyn kestävän kehityksen tavoitteita, Hitachi Energyn Planning and Fulfilment Manager Jarmo Rintala kertoo.

”SOP-Metallilla on arvokasta menetelmäosaamista, joka tukee Hitachi Energyn tuotteiden kehittämistä sekä yhteistyökykyinen henkilöstö.”

Entä mitä arvostatte erityisesti SOP-Metalissa?

– SOP-Metallilla on arvokasta menetelmäosaamista, joka tukee Hitachi Energyn tuotteiden kehittämistä sekä yhteistyökykyinen henkilöstö. Läheinen sijainti Vaasassa on myös etu. SOP-Metal kykenee tarjoamaan palveluita myös paikallisesti ja reagoimaan tarvittaessa nopeasti, Hitachi Energyn SCM Manager Anne Viitanen sanoo.

Jotta sähkö voidaan toimittaa kulutukseen – teollisuuteen ja kotitalouksiin – tulee jännite laskea sopivalle ja turvalliselle tasolle. Tästä tehtävästä vastaavat muuntajat. SOP-Metalin virtakiskokokoonpanot johtavat virtaa muuntajien sisällä.

Škoda Transtech

Laadun ja luotettavuuden kannalta hitsaussaumat ovat kriittisiä kohtia Hitachi Energyn komponenteissa. Virtakiskon pinnan on oltava virheetön, eikä se saa sisältää teräviä kulmia, vaurioita tai epäpuhtauksia.

Slide

Etsitkö luotettavaa alihankintakuppania?

Slide 1
SOP-Metal -konserni

SOP-Metal Oy
Airport Park Liikekuja 2
65380 Vaasa
FINLAND

+358 207 559 250

UltraCut Oy
Airport Park Liikekuja 2
65380 Vaasa
FINLAND

+358 44 016 5922

V-S Mikromekaniikka Oy
Ravurinkatu 35
20380 Turku
FINLAND

+358 40 531 5220

SOP-Metal Eesti Oü
Kesk tee 23, Jüri
75301 Harjumaa
ESTONIA